петък, 4 януари 2013 г.

Техника за психична защита

"Всеки, който предложи да направи нещо добро, не трябва да очаква хората да хвърлят камъни по пътя му, а трябва да приеме съдбата си спокойно, дори ако хвърлят камъни по него." Алберт Швайцер
Днес искам да напиша нещо за енергийните вампири, тъй като аз имам досег с такъв всеки ден и от това, което съм чела , разбрах, че единствения начин да им се противодейства, да спрат да крадат енергията ни е да останем спокойни външно и вътрешно и така атаката се спира. Пробвала съм го, но не успявам докрай да запазя вътрешно самообладание. Целта на енергийния вампир е да ви раздразни и така черпи от енергията ви.Съществуват слънчеви и лунни енергийни вампири. В моя случай се касае за слънчев вампир. Лунните са по-тихи, действат подмолно. Вчера попаднах на една книга, в която се говори за енергийните вампири и предлага техника за самозащита. Изпробвах я, но не знам дали се получи, защата въпросния човек в дома ми след нападката срещу мен/винаги има за какво/ след това продължи да се дразни, но не чак толкова, а ако съм успяла е възможно той да изригне от ярост. Трябва практика . Предлагам ви я. Ще цитирам дословно от книгата "Техники за психична защита" Тед Андрюс.
"На даден етап от живота си ние се озоваве сред хора, които изсмукват енергията ни. Говорим с някого по телефона, посещаваме роднина или на гости ни идва познат и когато всичко свърши, се чувстваме напълно изтощени. Ако се чувстваме изчерпани, когато сме около някого, това не означава, че другия го прави съзнателно, или че хората са зли и негативно настроени. Нужно е да осъзнаем ситуацията и да направим нещо, за да я поправим. Понякога енергията на всеки от нас пресъхва. Когато се случи подобно нещо, обикновено се дължи на качествата и характеристиките  на нашата човешка аура.Тя е предимно електромагнитна по своя характер.Ние непрекъснато отдаваме енергия /електрическа/ и приемаме енергия / магнитна/. Всеки път, когато влезем в контакт с друг човек, настъпва обмен на енергия. Ние му отдаваме и той ни отдава. Това е резултат от смесването на полетата на нашите аури. Индивидите, които ни "изсмукват", често са много по-магнитни и по този начин източват нашата енергия. След подобни случки се чувстваме слаби, уморени и дори болни. Повечето подобни преживявания се случват, без другите хора да осъзнават, че го правят. Те могат просто да усетят, че след като са ви посетили или са разговаряли с вас по телефона, се чувстват по-добре, по-заредени с енергия.Упражнението Поза на защита, ще сложи край на подобни случки. Тази поза затваря енергийната верига, така че ние не обменяме енергия с другите,които са около нас, или сме в контакт. Обикновено след като сме изпълнявали това упражнение около седмица и нещо, започваме да чуваме твърдения от рода на " Знаеш ли, Тед беше толкова открит, но сега е различен." Аз може да съм точно толкова открит, колкото винаги, да си говоря с тях по същия начин както винаги съм го правил, но просто не им позволявам да източват моята енергия. Това е нашата енергия и ние трябва да можем съзнателно да решаваме на кого да я дадем и до каква степен. В нашето тяло има естествени пътища, по които протича енергията. В китайската традиция тези енергийни пътеки са известни като меридиани и са тясно свързани с нервните пътища на автономната нервна система. Нашата жизнена сила циркулира в тялото и около него и неговата аура с помощта на меридианите. Меридианите имат електрически и магнитни аспекти. Можем да се научим да насочваме енергиите си и да затваряме своята енергийна верига, така че енергиите ни да циркулират само в нашата аура и да не се смесват с други. За това служат две точки върху тялото и когато бъдат използвани, не позволяват на другите да ни изтощават и да източват енергията ни.
Поза за защита
Един от начините е като просто съберете върховете на палците и останалите пръсти на двете ръце. Повечето от меридианите завършват във върховете на пръстите на нашите ръце. Като съберем върховете на пръстите на двете ръце, ние затваряме веригата. За да засилите ефекта кръстосайте крака в глезените. Между затварянето на веригата в единия край /върховете на пръстите/ и в другия край в глезените/ тъй като повечето хора не могат да седат с допиращи се върхове на пръстите на краката/ ние създаваме затворена верига.Енергията ни циркулира само в собственото ни поле, а не в това на другите."
Надявам се, да съм била полезна.


.

2 коментара:

  1. МАГ СВЕТЛИН , е много популярен сред екстрасенсите в България с това, че има широки интереси в областта на езотериката и е освен вещ в практиката, също и преподавател. Той е особено търсен от влюбени двойки, които усещат, че нещо във взаимните чувства започва да куца. Радостен е, когато "розовото" чувство отново се хармонизира и ги направи щастливи. 

    Маг Светлин е известен сред най- добрите екстрасенси в България с дарбата си да събира разделени двойки. 
    Дарбата и опита му са в помощ на хората вече 20 години както в България тъка и в чужбина. МАГ СВЕТЛИН , е много популярен сред екстрасенсите в България с това, че има широки интереси в областта на езотериката и е освен вещ в практиката, също и преподавател. Той е особено търсен от влюбени двойки, които усещат, че нещо във взаимните чувства започва да куца. Радостен е, когато "розовото" чувство отново се хармонизира и ги направи щастливи. 

    Прави успешно бяла магия за любов и щастие.Помага на разделени семейства да се съберат 
    -Отваря късмета , изготвя талисмани за успех в живота и бизнеса . 
    -Отстранява магия и родово проклятие ако се констатира че има подобно. 
    -Изгражда тройна огнена защита ,против магия и всякакви негативни ситуации в живота. 
    -Ясновидство, карти Таро , радиестезично замерване , Хиромантия , Гадаене по Турско кафе . 


    Работи в град София с личен прием или от разстояние по снимка на човека . 
    ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЛЮБЕЗНО ОТНОШЕНИЕ И ЩЕ ВИ БЪДЕ ОТГОВОРЕНО НА ВСЕКИ ВЪПРОС . 
    Телефон за записване 0887205688 град София.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм Маг Ая. Изучила съм много методи за покриване на енергията, защита и др. Повече информация за дейноста ми на Безплатно.bg и на личния ми сайт http//svetlinabg.com

    ОтговорИзтриване